Ειδικός Λογαριασμός


 • Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου για την Προμήθεια Εξοπλισμού Ελέγχου Στάθμευσης Αυτοκινήτων (Αρ. Διακ. 05/2018)

   

  Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου για την Προμήθεια Εξοπλισμού Ελέγχου Στάθμευσης Αυτοκινήτων στο έργο CROCODILE 2 (MIS5009775) που εντάσσεται στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Διευρωπαϊκά Δίκτυα 2014-2020» στο πλαίσιο του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» / Connecting Europe Facility (CEF) 2014 – Τομέας Μεταφορών – Ευφυή Συστήματα Μεταφορών ITS (Κείμενο Διακήρυξης)

  Οι παραλήπτες της Διακήρυξης μέσω του World Wide Web, πριν παραλάβουν το κείμενο της Διακήρυξης θα πρέπει να παρέχουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα, έτσι ώστε ο ΕΛΚΕ ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας να έχει στη διάθεσή του πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα ή διευκρινίσεις.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 5/2018
  ΗΜΕΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ:
  ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
  ΠΟΛΗ / Τ.Κ:
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  ΦΑΞ:
  e-mail:

  Η παραπάνω φόρμα θα πρέπει υποχρεωτικά να αποσταλεί στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  της γραμματείας του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας».

   crocodillelogo cef

Για τον Ειδικό Λογαριασμό ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Κοίλα 50100
Κοζάνη
Τηλ. 2461068282
Fax.2461039765