Ειδικός Λογαριασμός


 • Γραμματεία

  H Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

  • Παρακολουθεί τη λογιστική και διαχειριστική κίνηση του Ειδικού Λογαριασμού.
  • Προβαίνει στην πληρωμή των δαπανών κάθε ερευνητικού έργου μετά από εντολή του Υπεύθυνου κάθε έργου, εφόσον η δαπάνη προβλέπεται στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του έργου.
  • Εξυπηρετεί γραμματειακά την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών και εισηγείται για θέματα της αρμοδιότητάς της.
  • Μεριμνά για την εκτέλεση των αποφάσεων της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών.
  • Υποστηρίζει τους Επιστημονικούς Υπευθύνους στη διαχείριση των Ερευνητικών Έργων

  ΠΡΟÏΣΤΑΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Ε.Λ.Κ.Ε
  Αντωνιάδου Δώρα
  Τηλ. 2461068282 ή 2461068286, emaιl:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Κρέστου Αθηνά
  Τηλ. 2461068282, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Λίτσιου Πελαγία
  Τηλ. 2461068278, emaιl:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μητσιοπούλου Ευαγγελία
  Τηλ. 2461068287, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μούσιου Βαλεντίνα
  Τηλ. 2461068288, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Πατουλίδης Χαράλαμπος
  Τηλ. 2461068282, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   

   

   

   

Για τον Ειδικό Λογαριασμό ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Κοίλα 50100
Κοζάνη
Τηλ. 2461068282
Fax.2461039765